Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termékajánló

Rattan összeállítások

Fő kategória >AKCIÓS Rattan bútorok >Rattan összeállítások

-16%
COMODO Műanyag Rattan Kerti bútor összeállítás


COMODO rattan bútorok kialakításánál az egyszerűségre és ízlésességre törekedtünk. Ezek a kiváló bútorok adnak egy sajátos luxus jelleget az Ön kertjének és gazdagítanak minden pillanatot, amit a friss levegőn tölt. A szintetikus rattan tökéletesen ellenáll  bármilyen időjárási körülmények. Önnek nem kell aggódnia, hogy az bútorok elveszítik eredeti alakjukat, vagy fakulna az UV sugárzástól. Bútor technorattanu Comodo, a klasszikus keveréke tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetben.

 

Szín beállítása COMODO: fekete vagy sötétbarna

Szövet: technorattan 7-8mm x 1,2 mm

 

A képen látható párnák az összealításhoz járnak (5db az ülés és 4db a háttámlához). A párnák huzatai vízálló anyagból készülnek amelyet alacsony hőmérsékleten lehet mosni.

A párna vastagsága: 12cm.

 

Bello Giardino márka bútorok tökéletes bútor, terasz, kert, veranda, és a belső terek.  Ez a termék a legigényesebb ügyfeleket, akik értékelik a kényelem, luxus és elegancia.

 

 
149 635 Ft
Akció: 125 646 Ft
Kezdete: 2013.12.29
A készlet erejéig!
-17%
MODICCO Műanyag Rattan Összeállítás

Modern és elegáns bútorok a MODICO. Köszönhetően az egyedi design büszkesége sok kertnek, vagy télikerteknek.  Rendkívül könnyű kialakítás lehetővé teszi, hogy mozgatni lehessen egyik helyről a másikra kevés erőfeszítéssel. Ezek az exkluzív bútorok készülnek  kiváló minőségű szintetikus rattanból, amely tökéletesen tolerálják kedvezőtlen időjárási körülményeket.  Az előnye techno rattan,  ellenáll a szélsőséges hőmérséklet, nedvességnek  és a piszoknak. MODICO bútor összeállítást szállodák, kávézók és privát kertekbe ajáljuk.

 

Szín MODICO: sötétbarna

Szövet: technorattan 7-8mm x 1,2 mm

 
158 252 Ft
Akció: 131 502 Ft
Kezdete: 2013.12.29
A készlet erejéig!
-11%
CALMO Műanyag Rattan Kerti bútor összeállítás

Kerti pihenőhely techno rattan calmo nem csak a kertje büszkeségévé válik , hanem minden szabad pillanatát vele szeretné tölteni.  Bútor készült öko-rattan, ami egy környezetbarát anyag, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

 

Szin: sötétbarna

Szövet: technorattan 7-8mm x 1,2 mm

 

A képen látható párnák az összealításhoz járnak (3db az ülés és 3db a háttámlához). A párnák huzatai vízálló anyagból készülnek amelyet alacsony hőmérsékleten lehet mosni.

A párna vastagsága: 12cm.

 

 
217 642 Ft
Akció: 193 207 Ft
Kezdete: 2013.12.29
A készlet erejéig!
-17%
RAFFINATO Műanyag Rattan Sarokkanapé

Raffinato egyet jelent a nyugalommal és a boldogsággal pihenést nyújt a testnek és a léleknek. Rendkívül kényelmes, puha párnák együtt a szokatlanul modern design. A  forma figyelemre méltó, ez lesz nappalija és a kertje legszebb éköve. A cserélhető elem miatt a saját ízlése szerint változtathatja a formáját . Környezetbarát anyagból készül, amely ellenáll a zord időjárásnak bármilyen  körülmények között.

 

Szín: fekete

Szövet: Techno rattan 7-8mm x 1,2 mm

 

A képen látható párnák az összealításhoz járnak (4db az ülés és 5db a háttámlához). A párnák huzatai vízálló anyagból készülnek amelyet alacsony hőmérsékleten lehet mosni.

A párna vastagsága: 12cm.

 
283 985 Ft
Akció: 234 906 Ft
Kezdete: 2013.12.29
A készlet erejéig!
-9%
DISCRETO Műanyag rattan kerti bútor Összeállítás

Exkluzív bútorok discreto maga a tökéletesség.  Az össeállitás TECHNORATTAN alumínium konstrukció. Az összeállitás 6 elemet tartalmaz amit Ön kedve szerint mozgathat. Rendkívül praktikus discreto összeállitás a legjobban diszti az Ön kertjét. Technorattan egy szilárd anyag, mely teljesen érzéketlen, a káros időjárási hatásokra mint például eső vagy fagy. A tökéletes bútor szállodák és kertekbe.

DISCRETO ÖSSEÁLLITÁS SzINE: sötétbarna

Szövés: technorattan 7-8mm x 1,2 mm

Bútorok váza: Alumínium

 

A képen látható párnák az összeálitáshoz járnak (5db az ülés és 4db a háttámlához). A párnák huzatai vizálló anyagból készülnek amelyet alacsony hőmérsékleten lehet mosni.

A párna vastagsága: 12cm.

 
398 328 Ft
Akció: 362 474 Ft
Kezdete: 2013.12.29
A készlet erejéig!
-9%
METROPOLITAN Műanyag Rattan bútor összeállítás

Metropoli figyelemre méltó, és fényűző bútor összeállítás . Az elemek sorrendje változtatható. Környezetbarát anyagból készül, amely ellenáll a zord időjárásnak bármilyen  körülmények között.  A bútorok ellenálnak eső, fagy vagy hosszan tartó UV sugárzásnak. Metropoli Exkluzív bútor  tökéletesen  bizonyít  a nagyobb kertekben.  Irigylésre méltó lényege a stílus és az I. osztály.

 

Szín: sötétbarna

Sövet: techno rattan 7-8mm x 1,2 mm

 

Párna ekrü (6 db az ülőrés és 7db. háttámlán). A levehető huat vízálló anyagból (poliészter) késül, amely alacsony hőmérsékleten lehet mosni. Párna vastagsága: 12cm.

 

 
562 275 Ft
Akció: 513 858 Ft
Kezdete: 2013.12.29
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés