Új jelszó kérése
Termékajánló
Termék részletek


Bergman borovi fenyő TV állvány

-24%
Bergman borovi fenyő TV állvány
  • Bergman borovi fenyő TV állvány
  • Bergman borovi fenyő TV állvány
  • Bergman borovi fenyő TV állvány
71 000 Ft
Akció: 53 990 Ft
Kezdete: 2021.03.06   A készlet erejéig!


A termék leírása

 

- Borovi fenyőből ( tiszta fából)  készült TV szekrény

 

Szélesség választható 120 - 160cm

Magasság 120cm

Mélység 43cm

 

A BERGMAN Borovi fenyő TV állvány egy elegáns választás házimozi-rajongóknak : Funkcionális szekrény a házimozi eszközöknek és elektronikai berendezéseknek.  Átgondolt megtervezett  polcok és fiókok összessége ahol  kényelmesen lehet telepíteni a berendezések.

 

Modern design és a funkcionalitás: sikeres kombinációja praktikus tv állványa és médiacenternek.

Kiváló minőségű válogatott görcsmentes hossztoldott alapanyagból.  A hossztoldott ragasztott borovifenyő szerkezet megakadályozza a deformációját a bútorelemeknek és polclapoknak , a nedvesség és a kedvezőtlen környezeti feltételek mellett is. Az elemek vastagsága 2 cm . Minden alkatrész csatlakozik egymáshoz csavarok és fém összehúzató vasalatok segítségével  szilárd és erős konstrukció jön létre, amely hosszú évekig tartani fog.

Sokszínűség: Bútor úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern kor elvárásainak,és az  hogy több színben kapható a szekrény alkalmas álmai hálószobája és nappalija megvalósítására.

A bútor az egyszerűbb szállítás miatt lapra szerelt de gyorsan összeállítható a mellékelt útmutató alapján.  A megadott ajánlat nem tartalmazza, a szekrényen találhat tárgyakat 

  • tv állvány, borovi állvány, tv asztal, tv tartó, milesi,

Webáruház készítés